search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Γνωστή τραγουδίστρια στο Πάμε Πακέτο: Λιποθυμία στο πλατό! (Video)

11.06.2018 12:34
Γνωστή τραγουδίστρια στο Πάμε Πακέτο: Λιποθυμία στο πλατό! (Video) - Media

 

Με πατέρα από την Δανία, μητέρα νοτιοαμερικάνα, παππού ινδιάνο και γιαγιά εσκιμώα, η εξωτική της ομορφιά ήταν δεδομένη! Η τραγουδίστρια αφηγείται την περίοδο που ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα, και γίνεται αποστολέας του πακέτου προς τον ραδιοφωνικό παραγωγό και γνωστό ως «αυστηρό» κριτή στα μουσικά talent shows, Νίκο Μουρατίδη.

Ο λόγοςγια την αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ σκηνής, Shaya η οποία ένιωσε την ανάγκη να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια συνεργασία που είχαν και που είχε, ωστόσο, άδοξο τέλος. Τι πήγε στραβά; Οι αντιδράσεις του Νίκου Μουρατίδη προκαλούν γέλιο, αλλά και συγκίνηση…

Στη δεύτερη ιστορία, η Μαρία, με ρομά καταγωγή, ανακάλυπτε σταδιακά ότι η ζωή της ήταν βασισμένη σε ένα ψέμα, καθώς μέχρι τα εννιά της χρόνια πίστευε ότι ο παππούς είναι ο πατέρας της και μητέρα της ότι είναι η θεία της.

Η αποκάλυψη της αλήθειας έφερε μεγάλη αναστάτωση στη ζωή της, φθάνοντάς την στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Μετά από αρκετό καιρό που χρειάστηκε έτσι ώστε να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και να συμφιλιωθεί με τα νέα δεδομένα στη ζωή της, η Μαρία αναζητά τον αληθινό της πατέρα και τον αδερφό της. Άραγε θα αποδεχτούν και οι δύο την πρόσκληση;

Η εκπομπή θα φέρει τη Μαρία μπροστά σε νέες αποκαλύψεις. Στο τρέιλερ της εκπομπής βλέπουμε, μάλιστα, την αποστολέα να χάνει τις αισθήσεις της και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να ζητά βοήθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24