search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Γυναίκα 45 ετών βίαζε τον 14χρονο γιο της γειτόνισσας

11.06.2018 12:35
Ζωή - κόλαση: «Ο πατέρας μου με βίαζε επανειλημμένα από τα 6 μου - Έμεινα έγκυος τρεις φορές - Σας παρακαλώ δικάστε τον»   - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Βιγιαγουάντα του κρατιδίου Άντρα Πρατές. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, μια γυναίκα 45 των βίαζε επί μήνες το 14χρονο γιο της γειτόνισσας που έμενε ακριβώς απέναντι.

Η γυναίκα επισκεπτόταν καθημερινά το σπίτι της γειτόνισσας της η οποία είχε ένα αγόρι 14 ετών. Η 45χρονη κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά, επί μήνες, ένα 14χρονο αγόρι και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στη συνοικία Βαμπάι

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του παιδιού, η οποία ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικός του τμήματος Προστασίας Παιδιών από Σεξουαλικές Επιθέσεις επιβεβαίωσε το γεγονός ενώ διευκρίνισε πως η 45χρονη προφυλακίστηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59