search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Πιο καυτή από ποτέ: Η διάσημη σταρ «χαρίζει» γυμνές φωτογραφίες της (Photos)

11.06.2018 15:56
Πιο καυτή από ποτέ: Η διάσημη σταρ «χαρίζει» γυμνές φωτογραφίες της (Photos) - Media

 

Αν και ουδείς μπορεί να την κατηγορήσει για πουριτανισμό ή έλλειψη σεξουαλικότητας, η μεγάλη σταρ αυτή τη φορά πήγε τα πράγματα ένα -και δύο, και τρία…- βήματα παραπέρα, προκαλώντας πραγματικό πανικό στα ΜΜΕ και στα social media.

Ο λόγος για την «βασίλισσα» Beyoncé και τον σύζυγό της Jay-Z, οι οποίοι αποφάσισαν να συνοδεύσουν την έναρξη της περιοδείας του με πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους, τις οποίες και ανέβασαν στο site της περιοδείας τους.

Στις φωτογραφίες αυτές, το ζευγάρι εμφανίζεται γυμνό και αγκαλιασμένο στο κρεβάτι ή να χαλαρώνει δίπλα-δίπλα, ενώ η Beyoncé εμφανίζεται γυμνή και έτοιμη να βουτήξει στη θάλασσα.

Όπως είναι φυσικό, οι «καυτές» φωτογραφίες του ζευγαριού προκάλεσαν πραγματικό πανικό στο διαδίκτυο και απέδειξαν ότι Beyoncé και Jay-Z εκτός από κορυφαία ονόματα της ποπ ξέρουν και πώς να διαχειρίζονται την πρόκληση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:19