search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:35
MENU CLOSE

Απίστευτη «επίθεση» στον Άντονι Μπουρντέν: Τι έγινε, απάτησες το κορίτσι σου;…

11.06.2018 18:32
Απίστευτη «επίθεση» στον Άντονι Μπουρντέν: Τι έγινε, απάτησες το κορίτσι σου;... - Media

 

Με έναν τουλάχιστον προκλητικό -στα όρια του ασεβούς- τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει τον σεφ και τηλεπαρουσιαστή Άντονι Μπουρντέν, που αυτοκτόνησε στη Γαλλία, ένας από τους φίλους του.

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Βαλ Κίλμερ, ο οποίος με μια ανάρτηση-φωτιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση στον μεγάλο σεφ για την απόφασή του να πάρει ο ίδιος τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Κιλμερ έγραψε:

«Ω, το σκότος. Ω, ο σκοτεινός, πηχτός πόνος της απώλειας. Ο εγωισμός.

Πόσες στιγμές απείχες από το να νιώσεις την αγάπη που ήταν καθολική. Από κάθε γωνιά του πλανήτη που ήσουν αγαπητός. Τόσο εγωιστικό. Μας έδωσες έναν λόγο για να θυμώσουμε. Ένας πνευματικός δάσκαλος κάποτε μου είπε πως η αυτοκτονία είναι η πιο εγωιστική πράξη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος και ήμουν μπερδεμένος, αλλά μου εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα ψυχικό μέρος μακριά από την ανθρωπιά που να αναγκάζει το θύμα, χωρίς να το γνωρίζει, να πιστέψει πως η ζωή έχει τελειώσει».
 
Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Κίλμερ συνέχισε γράφοντας: «Και τι έγινε; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Υποτροπίασες; Μόλις είχες επιστρέψει από το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Μήπως απάτησες το κορίτσι σου; Όσοι από εμάς σε ξέραμε, είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι, πολύ θυμωμένοι γι’ αυτό που μας έκανες. Εκατομμύρια θα μπορούσα να σκεφτώ. Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άνθρωποι σαν εμένα που φαντάζονταν ότι σε ήξεραν. Κάποιοι φαντάζονται ότι σε γνωρίζουν πολύ καλά. Θα έβαζες τέλος στη ζωή σου αν σου συνέβαινε ό,τι και σ’ εμένα, πριν από δύο χρόνια, αν δεν μπορούσες να φας τίποτα επειδή η γλώσσα σου είναι συνεχώς πρησμένη; Σκέφτομαι, ονειρεύομαι κάθε γεύμα που απόλαυσα ποτέ και το γεύομαι στη φαντασία μου…. Εσύ ξαφνικά ξύπνησες μια μέρα και δεν πεινούσες πια. Παρά το γεγονός ότι είχες μια μικρή κόρη στο σπίτι να σε περιμένει, αποφάσισες ότι δεν πεινάς αρκετά ώστε να συνεχίσεις να ανασαίνεις. Ήταν το μίσος του πατέρα σου ακόμα τόσο αισθητό ώστε να σκιάζει κάθε ηλιόλουστη στιγμή κάθε καταραμένης μέρας της ζωής σου, Άντονι;».
 
«Ήταν το μίσος του πατέρα σου τόσο παρών, ώστε να σκοτεινιάζει κάθε φωτεινή στιγμή της κάθε αναθεματισμένης μέρας σου; Αχ, το σκοτάδι. Προσεύχομαι πριν την αυγή να μην ξεγελάσει κανέναν άλλο πολεμιστή σαν εσένα, που κυνήγησε το ζεστό κομμάτι της στιγμιαίας απόλαυσης 15 φορές σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν βρήκε λόγο για την 16η. […] Αχ, το σκοτάδι. Το σκοτάδι στην άκρη της πόλης. “Υπάρχει σκοτάδι στην άκρη της πόλης…”. Έφυγες πολύ νωρίς, φίλε μου. Κοιμήθηκα παρακολουθώντας σε να απολαμβάνεις την Ουρουγουάη χθες βράδυ. Ήταν επανάληψη, αλλά πάντα βρίσκω κάτι καινούργιο. Έφυγες πολύ νωρίς. Και θα το αποδείξω», κατέληξε ο ηθοποιός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:32