search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:12
MENU CLOSE

Άμφισσα: Στα χέρια των Αρχών ο κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης

11.06.2018 18:44
Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που πυροβόλησε επιχειρηματία επειδή δεν τον άφησε να μπει στο κατάστημά του - Media

 

Στις αρχές παραδόθηκε ο 34χρονος επιχειρηματίας που αναζητούνταν για την δολοφονία της 13χρονης Ρομά σε καταυλισμό στην Άμφισσα Φωκίδας.

Ειδικότερα, ο 34χρονος κρυβόταν πιθανότατα σε κάποιο κρυσφήγετο κυνηγών στην Γκιώνα Άμφισσας, σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο, ο 34χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του επικοινώνησε με τον κρεοπώλη και τον έπεισε να παραδοθεί. Τότε, πήγε με ένα αυτοκίνητο και τον παρέλαβε από σημείο της υπαίθρου.

Έτσι, παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα της υποδιεύθυνσης Λαμίας, λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα της Δευτέρας, όπου συνελήφθη καθώς είναι σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης.

Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία τη στιγμή που ο 34χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 13χρονης στην Άμφισσα, ο οποίος κρυβόταν στη Γκιώνα, πείθεται από τον συνήγορό του Πέτρο Μαντούβαλο να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές της Άμφισσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07