search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:22
MENU CLOSE

Τι θα πει ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου – Τα σενάρια παραίτησης και οι αλλαγές στο κόμμα 

12.06.2018 06:36
Αιχμές Καμμένου για την μεταχείριση Ιερώνυμου από το ΕΣΥ: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε;...» - Media

 

«Δεν θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου με την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου», μας έλεγαν συνεργάτες του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λίγο μετά την ανακοίνωση της έκτακτης συνέντευξης τύπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος θα μιλήσει για το κόμμα του. Όπως μας έλεγαν συνεργάτες του αρχηγού των ΑΝ.ΕΛΛ, ο Πάνος Καμμένος θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και θα βάλει σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους που θα τρέξουν ομαλά το κόμμα μέχρι και τις εκλογές, διότι, όπως τόνιζαν «στο κόμμα υπάρχει μία καθίζηση». 

Όσον αφορά το Σκοπιανό, ο κ. Καμμένος – θα αναφερθεί εφόσον ερωτηθεί – και όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα ρωτηθεί. 

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πει ότι δε θα στηρίξει την κυβέρνηση. «Η θέση των ΑΝ.ΕΛΛ είναι σταθερή και προγραμματική», θα πει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. 

Αυτό που σημειώνουν στους ΑΝ.ΕΛΛ είναι πως «θα ήταν αν μη τι άλλο κακή κίνηση να φύγουν από την κυβέρνηση, εφόσον αυτή τη στιγμή έχουν δύο κρίσιμα Υπουργεία». «Ένα το Υπουργείο Άμυνας με την Τουρκία να απειλεί ευθέως και το άλλο το Υπουργείο τουρισμού, που θα ήταν τελείως σφάλμα εν μέσω τουριστικής περιόδου να το αφήσουν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ».

Από την άλλη ξεκαθαρίζουν πως η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε για δύο λόγους: Πρώτον το τέλος του Μνημονίου και δεύτερον την πλήρη πάταξη της διαφθοράς στο δημόσιο βίο. 

Τέλος, στους ΑΝ.ΕΛΛ εκφράζουν και μία ανησυχία ότι σε περίπτωση που φύγουν από την κυβέρνηση, μπορεί να γίνουν μία νέα ΔΗΜΑΡ ή ένα ΛΑΟΣ. Να κινδυνεύσουν ουσιαστικά με πολιτικό αφανισμό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20