search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Καμμένος: Δεν συμφωνούμε και δε θα ψηφίσουμε τη συμφωνία 

12.06.2018 08:39
Καμμένος: Δεν συμφωνούμε και δε θα ψηφίσουμε τη συμφωνία  - Media

 

Όχι στη συμφωνία για το Σκοπιανό είπε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της συνέντευξη τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

«Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ψηφίζουμε συμφωνία με τον όρο Μακεδονία», είπε ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛΛ, ζητώντας από τη ΝΔ «να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να πει από τώρα εάν θα ψηφίσει τη συμφωνία». 

Πάντως, ο Πάνος Καμμένος είπε πως δεν «βλέπει» την συγκεκριμένη συμφωνία να περνάει και από τη Βουλή των Σκοπίων. 

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η συμφωνία αυτή να γίνει δεκτή είτε από δημοψήφισμα είτε από τη Βουλή των Σκοπίων. Από τη διαπραγμάτευση η Ελλάδα έχει κερδίσει ότι δεν είναι αυτή που αποκόπτει την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική πορεία των Σκοπίων», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αν υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπιανών και ειδικά δημοψήφισμα , τότε πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του 92.

Έθεσε μάλιστα θέμα αυστηρής κομματικής πειθαρχίας λέγοντας ότι θα διαγραφεί και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές όποιος υπερψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή. 

Επανέλαβε τέλος πως εκλογές θα γίνουν το 2019.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:54