search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τη με μαγιό… Πριν και μετά το Photoshop! (Photos)

12.06.2018 12:22
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τη με μαγιό… Πριν και μετά το Photoshop! (Photos) - Media

 

Αναστάτωση έφερε τις τελευταίες ημέρες η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε παραλία της Βουλιαγμένης. Δύο γνωστά εβδομαδιαία περιοδικά δημοσίευσαν φωτογραφίες με την Κωνσταντίνα να φορά το μαγιό της, με και χωρίς Photoshop.

Τις εν λόγω φωτογραφίες σχολίασαν ποικιλοτρόπως τηλεοπτικές εκπομπές, επισημαίνοντας τις διαφορές που υπάρχουν στο σώμα της παρουσιάστριας μετά την επεξεργασία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πάντως, φαίνεται να μην πτοήθηκε καθόλου από το γεγονός αυτό και εντελώς ακομπλεξάριστη δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram τις δυο φωτογραφίες. Τόσο την επεξεργασμένη όσο και την πρωτότυπη…

Αυτό φαίνεται ότι άρεσε στους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι την επαίνεσαν για την απόφασή της να δείχνει το σώμα της όπως πραγματικά είναι, αποδεικνύοντας ότι νιώθει όμορφα με το κορμί της ακόμα και αν οι αναλογίες της δεν είναι αψεγάδιαστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45