search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Ο Ντένις Ρόντμαν βάζει τα κλάματα στον αέρα: Ο Ομπάμα μου στέρησε την ευκαιρία! (Video)

12.06.2018 14:08
Ο Ντένις Ρόντμαν βάζει τα κλάματα στον αέρα: Ο Ομπάμα μου στέρησε την ευκαιρία! (Video) - Media

 

Ο συνταξιούχος θρύλος του NBA, Ντένις Ρόντμαν, «λύγισε» κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής του συνέντευξης στο CNN, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, ήταν «υπερήφανος γι ‘αυτόν» για το ρόλο του που έπαιξε στην πραγματοποίηση της ιστορικής συνάντησης με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ στη Σιγκαπούρη, τη Δευτέρα.

Ενώ φορούσε ένα κόκκινο καπέλο με το σύνθημα της καμπάνιας του Τραμπ «Make America Great Again» (Να ξανακάνουμε την Αμερική μεγάλη), ο Ρόντμαν έγινε εξαιρετικά συναισθηματικός.

«Στην καρδιά και την ψυχή μου, όταν πήγα για πρώτη φορά στη Βόρεια Κορέα, ήταν μεγάλη τιμή να επιλεγώ για να πάω εκεί. Από τη στιγμή που πήγα στη Βόρεια Κορέα. δεν καταλάβαινα πραγματικά ποια ήταν η κατάσταση ολόκληρης της περιοχής. Όταν γνώρισα τον Κιμ Γιονγκ-Ουν δεν ήξερα τι να περιμένω … αλλά μόλις γνώρισα τον πολιτισμό εκεί, ένιωσα σαν στο σπίτι μου», δήλωσε.

Στη συνέχεια, καταφέρθηκε κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, τονίζοντας ότι δεν του πρόσφερε αυτή την ευκαιρία και ότι δέχθηκε απειλές για συναντήσεις του με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Ο Ρόντμαν είπε ότι οι άνθρωποι τον γελοιοποίησαν όταν συναντήθηκε με τον Κιμ και προέβλεψε ότι θα ήταν αποτελεσματικός ειρηνοποιός.

Είπε ότι αρχικά σκέφτηκε ότι θα πάει στη Βόρεια Κορέα για να παίξει ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι μπάσκετ, αλλά τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι «πολύ περισσότερο».

«Ερωτεύτηκα τη χώρα», επισήμανε ο Ρόντμαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56