search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Παράσταση Ολυμπιακού στη ΓΑΔΑ!

12.06.2018 17:57
Παράσταση Ολυμπιακού στη ΓΑΔΑ! - Media

 

Τον Γενικό Αρχηγό της Αστυνομίας επισκέφτηκαν σήμερα άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να του εκφράσουν τα παράπονά τους για τη συμπεριφορά των οργάνων της τάξης στον δεύτερο τελικό.

Στον Ολυμπιακό είχαν έντονα παράπονα και προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες για τη συμπεριφορά και τον χειρισμό που είχαν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές και γενικότερα οι οπαδοί της ομάδας που πήγαν στο ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό. Ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν έτσι το θέμα και σήμερα έδωσαν τη σχετική συνέχεια, προχωρώντας σε παράσταση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Άνθρωποι της ομάδας, επισκέφτηκαν τον Γενικό Αρχηγό της Αστυνομίας, Χρήστο Παπαζαφείρη, για να του επισημάνουν τα όσα έγιναν, ο ίδιος τους άκουσε με μεγάλη προσοχή, όντας μάλιστα ενήμερος και προβληματισμένος από τα περιστατικά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα και θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες ούτως ώστε στον τέταρτο τελικό της Πέμπτης να μην επαναληφθούν και να κυλήσουν όλα ομαλά.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48