search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Το νέο υπερόπλο που ετοιμάζει η Τουρκία – Μη επανδρωμένο και θα μεταφέρει 4 πυραύλους (Photo) 

13.06.2018 06:32
«Μέτρα απόγνωσης» εξετάζει ο Ερντογάν: Στο κατώφλι των capital controls και του ΔΝΤ η Τουρκία - Media

 

Ένα νέο υπερόπλο ετοιμάζει η Τουρκία, θέλοντας να δείξει τα δόντια τους στους «εχθρούς της χώρας». Την ανακοίνωση έκανε χθες ο Ερντογάν στην τουρκική τηλεόραση. 

Πρόκειται για ένα μη επανδρωμένο βομβαρδιστικό το οποίο θα μεταφέρει 4 πυραύλους και θα έχει βεληνεκές τα 12 χιλιόμετρα. 

Είναι ένα ακόμα οπλικό σύστημα με το οποίο εξοπλίζονται οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας υλοποιώντας ένα πολύχρονο σχεδιασμό αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων. 

Ο Ερντογάν επανήλθε εχθές στην αγορά των S -400 χρησιμοποιώντας για ακόμα μία φορά ως πυλώνα στήριξης των επιχειρημάτων του την Ελλάδα. 

Μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε για τα S-400 πως «δεν θα βάλουμε τους S-400 σε μία αποθήκη. Η Ελλάδα και η Συρία διαθέτουν S-300 και αυτό δεν ενοχλεί κανέναν. Γιατί ενοχλούνται σήμερα όλοι με την συγκεκριμένη αγορά από την Τουρκία;» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:57