search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:48
MENU CLOSE

Μηδενίστηκε μαθήτρια που «έκλεβε» στις Πανελλαδικές – Γνωστό το κόλπο της

13.06.2018 10:57
4477651.jpg

 

Στον μηδενισμό τού γραπτού μίας 17χρονης μαθήτριας, η οποία έπαιρνε μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, σε εξεταστικό κέντρο της Κω, βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή και έπαιρνε οδηγίες μέσω ακουστικού, προχώρησαν σήμερα οι επιτηρητές καθηγητές.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Παπαδομαρκάκης, το περιστατικό έγινε αντιληπτό χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών που επέβλεπαν τις εξετάσεις.

H μαθήτρια είχε κρύψει πάνω της το κινητό τηλέφωνο, ενώ στο αυτί της είχε τοποθετήσει μία ασύρματη «ψείρα»-ακουστικό, μέσω του οποίου βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με συγγενικό της πρόσωπο που είχε αναλάβει να υπαγορεύει τις απαντήσεις των θεμάτων στην Ιστορία.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η συνεργός δεν… πρόσεξε και μιλούσε ιδιαιτέρως δυνατά, με αποτέλεσμα εκτός από τη μαθήτρια να ακούσουν τη συνομιλία και οι επιτηρητές καθηγητές, οι οποίοι έπραξαν τα δέοντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:47