search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:51
MENU CLOSE

«Ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό… Χώρισα, νομίζω ότι έκλεισε ένας κύκλος» (Video)

13.06.2018 14:54
«Ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό... Χώρισα, νομίζω ότι έκλεισε ένας κύκλος» (Video) - Media
 
Για όλους και για όλα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha η καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ με τη φράση «ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό» αποκάλυψε ότι χώρισε.
 
Ο λόγος για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, που αναφέρθηκε στη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, στο ρόλος της Ζωής Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Stop, αλλά και στον χωρισμός της από τον Μάκη Σούλη.
«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον.
 
Ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό με το θέμα της μαμάς και θέλω να είμαι πιο μόνη μου. Είμαι καλά. Έχω χωρίσει με τον Μάκη για τρίτη φορά αλλά νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει ένας κύκλος.
 
Επιμένω στην άποψή μου ότι μου αρέσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα για το Μαριχουάνα Stop. Μου αρέσουν τα φρέσκα άτομα, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Δεν μας ρώτησε ο Γιώργος Βάλαρης, ούτε καν. Από την πλευρά της Νατάσας ξέρω ότι είχε γίνει και στην ίδια πρόταση.
 
Όταν είδα τη φωτογραφία του πατέρα μου με το μαγιό και την καρύδα στις Μαλδίβες με στεναχώρησε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47