search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10
MENU CLOSE

Χειρόφρενο την Πέμπτη στις συγκοινωνίες – Στάσεις εργασίας και απεργίες – Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

13.06.2018 17:42
Μητσοτάκης για μέσα μεταφοράς: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία» - Media

 

Ταλαιπωρία περιμένει την Πέμπτη το επιβατικό κοινό στην Αθήνα. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και τα ταξί συνεχίζουν με νέα 24ωρη απεργία.

Ειδικότερα, το μετρό θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για κάποιες ώρες. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Ωστόσο, τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11 το πρωί και η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ότι θα γίνει μέχρι τις 6. Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), με τους ιδιοκτήτες ταξί να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:08