search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Νέος έρωτας για τη μεγάλη σταρ – Χαμός στη σόουμπιζ (Photos)

13.06.2018 18:14
Νέος έρωτας για τη μεγάλη σταρ - Χαμός στη σόουμπιζ (Photos) - Media

 

Ο κόσμος της σόουμπιζ κυριολεκτικά «βουίζει» από τις φήμες για ένα νέο καυτο ζευγάρι και τη σχέση που φαίνεται να αναπτύσσεται μεταξύ της κούκλας σταρ και του γοητευτικού και ταλαντούχου ηθοποιού.

Ο λόγος για την Σαρλίζ Θέρον η οποία, όπως λένε οι πιο «καυτές» πληροφορίες, έχει συνάψει σχέση με τον Σουηδό ηθοποιό Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Θέρον και Σκάρσγκαρντ είχαν βγει μερικά ραντεβού πριν από μερικά χρόναι, αλλά η σχέση τελικά δεν είχε «ανθήσει».

Μερικά χρόνια μετά, όμως, όπως αναφέρει το Life & Style, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά και πλέον φαίνεται ότι ο ένας είναι έτοιμος για τον άλλο.

Βέβαια, και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν σταματούν να φλερτάρουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστούν μαζί
 
«Το κρατάνε όσο πιο ιδιωτικό γίνεται, αλλά είναι δύσκολο να κρυφτούν. Είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι που ξαναγεννήθηκε το ειδύλλιο μεταξύ τους», αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι.
 
Πληροφορίες: TLife
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21