search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Σκοπιανό: Εμπλοκή στο Κίνημα Αλλαγής – Αδιέξοδο στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου

14.06.2018 05:52
Τι λέει το ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Αλ. Διακόπουλου	 - Media

 

Λευκός καπνός δεν βγήκε από τη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς, απ’ ότι δείχνουν όλα εισέρχεται σε περίοδο αναταράξεων που ενδεχομένως να δοκιμάσουν ακόμα και τη συνοχή του. 

Τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας αλλά και τα μηνύματα που πήρε η Φώφη Γεννηματά από τους βουλευτές της με τους οποίους επικοινώνησε την οδήγησε στο να υιοθετήσει μια επιφυλακτική στάση. «Είναι κακή η συμφωνία» είπε στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που προηγουμένως είχαν ενημερωθεί από εμπειρογνώμονες για τα θετικά αλλά και τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν έντονη αλλά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής έμεινε αμετακίνητη στη θέση της η οποία είναι αρνητική για τη συμφωνία. 

Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Παπανδρέου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Καμίνης και Νίκος Ανδρουλάκης διατύπωσαν την άποψη ότι η συμφωνία παρά τα γκρίζα σημεία κινείται σε θετική κατεύθυνση. 

Και τόνισαν ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν μπορεί να υιοθετήσει τους πανηγυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν μπορεί να εμφανιστεί και με τη μίζερη, όπως ειπώθηκε στάση του Μητσοτάκη. 

Μετά τη συνεδρίαση η κυρία Γεννηματά συνέχισε τη συζήτηση με τον Γ. Παπανδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε προσπάθεια για ένα σχέδιο ανακοίνωσης που θα ικανοποιούσε όλες τις πλευρές χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:21