search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35
MENU CLOSE

Γεωργία Αποστόλου: Συγκλονίζει ο πατέρας δυο χρόνια μετά το θάνατο της – «Κάθε βράδυ της μιλάω»

14.06.2018 06:50
Πέθανε ο «εξ απορρήτων» των σταρ, Λεό Αποστόλου - Media

 

Από το ξεκίνημά της οι κριτικές που είχε αποσπάσει ήταν θετικές ενώ το κοινό την αγάπησε και την ακολουθούσε. Κάθε σειρά που πρωταγωνιστούσε γινόταν επιτυχία και το μέλλον φάνταζε λαμπρό…

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί εντελώς από τα τηλεοπτικά δρώμενα και όσο περνούσε ο καιρός κλεινόταν περισσότερο στον εαυτό της. Η πίστη της στον Θεό την έκανε να μην επιθυμεί πολλές επαφές με τους ανθρώπους, ενώ όπως τονίζει ο πατέρας της «αυτός ο κόσμος δεν της άρεσε».

Δυο χρόνια μετά τον θάνατό της, ο κ. Νίκος Αποστόλου δε μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του δεν είναι πια κοντά του. Όσο περνά ο καιρός, τόσο ο πόνος μεγαλώνει, τόσο η απώλεια γίνεται αβάσταχτη.

«Πόνεσα και πονάω, αλλά για μένα δεν έχει φύγει. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος, και πήγε στον δικό της. Ήταν ένα αγγελούδι, έκανε φτερά και έφυγε. Εγώ επικοινωνώ μαζί της, σαν να είμαι ξύπνιος κι εκείνη να είναι ζωντανή, μου μιλάει και της μιλάω σαν να μην έχει φύγει, καταλάβατε; Πήγε στον δικό της κόσμο. Μου το έλεγε, δεν της άρεσε ο κόσμος αυτός. Να σκεφτείτε ότι ακόμη δεν ξέρω από τι έφυγε»

Πηγή: Χάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35