search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:16
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Γιώργος Βότσκαρης: Το μήνυμα του δημοσιογράφου λίγο πριν μπει στο χειρουργείο

14.06.2018 07:09
Συγκινεί ο Γιώργος Βότσκαρης: Το μήνυμα του δημοσιογράφου λίγο πριν μπει στο χειρουργείο - Media

 

Λίγο καιρό πριν είχε ενημερώσει ότι πάσχει από καρκίνο, ότι καλείται να παλέψει και θα το κάνει ακόμα κι αν χάσει. Λίγες μέρες μετά, ο Γιώργος Βότσκαρης επανέρχεται με νέα ανάρτηση λίγη ώρα πριν μπει στο χειρουργείο. Ο δημοσιογράφος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, να τον στηρίξουν και να του δώσουν δύναμη και δηλώνει πιο αισιόδοξος και αποφασισμένος να τα καταφέρει:

«Ξεκινάω για την δική μου μάχη. Σε λίγη ώρα μπαίνω στο χειρουργείο και μαζί μου θα πάρω όλη την αγάπη που μου δώσατε, όλα τα μηνύματα, αλλά και όλο το κουράγιο που μοιραστήκατε μαζί μου άνθρωποι που αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα. Κατάλαβα ότι οι πραγματικοί μου φίλοι τώρα στα δύσκολα είναι στο πλευρό μου.

Κάποιοι έκλαψαν μαζί μου και στην συνέχεια μαζί γελάσαμε. Είχα πει στο πρώτο μήνυμα ότι θα χάσω την μάχη με τον καρκίνο, φαίνεται όμως ότι ο θεός μου έστειλε όλους εσάς, για να μου πείτε ότι θα κερδίσεις. Να θυμάστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από στήριξη, από την σκέψη σας και από την βοήθεια σας. Καλημέρα και σας ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα …» έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15