search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:13
MENU CLOSE

Κρις Ροκ: Δε θέλω τους Ομπάμα στο δυναμικό του Netflix

14.06.2018 08:23
Κρις Ροκ: Δε θέλω τους Ομπάμα στο δυναμικό του Netflix - Media

 

“Δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο, στον οποίο ο Πρόεδρος Ομπάμα ανησυχεί για την επίδοσή του στο Rotten Tomatoes”.

Ο Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, παραγωγός και σεναριογράφος, Κρις Ροκ δεν είναι και πολύ σύμφωνος με τη σκέψη ότι o πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα εντάσσονται στο δυναμικό του Netflix.

Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι το πρώην πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών με το συνδρομητικό γίγαντα του streaming.

“Μια από τις απλές χαρές τα χρόνια μας στη δημόσια διοίκηση ήταν να συναντάμε τόσους πολλούς συναρπαστικούς ανθρώπους απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα και να τους βοηθάμε να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ένα ευρύτερο κοινό” δήλωσε τότε ο πρώην Πρόεδρος.

“Γι αυτό και η Μισέλ και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix – ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε και να βοηθήσουμε να εκφραστούν ταλαντούχες, εμπνευσμένες, δημιουργικές φωνές που προάγουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των λαών και να τις βοηθήσουμε να μοιραστούν τις ιστορίες τους με ολόκληρο τον κόσμο” ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15