search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Υπό την αιγίδα του υπ. Πολιτισμού οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ»

14.06.2018 10:45
Υπό την αιγίδα του υπ. Πολιτισμού οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» - Media

 

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού τίθενται οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ», σύμφωνα με Απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κυρίας Λυδίας Κονιόρδου. Το σχετικό αίτημα που προετοιμάστηκε κατάλληλα και υποβλήθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου, συνδιοργανωτή του Φεστιβάλ, έλαβε τη θετική εισήγηση του αρμόδιου Τμήματος Περιφερειακής Πολιτιστικής Πολιτικής Φεστιβάλ και Υποστήριξης Δράσεων της Διεύθυνσης Πολιτιστικών Δράσεων και Εποπτείας του Υπουργείου, γεγονός που συνέβαλε αποφασιστικά στη χορήγηση αυτής της τόσο σημαντικής αναγνώρισης.

Με τη χορήγηση της αιγίδας του, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού έρχεται να προστεθεί στον ιδιαίτερα πλούσιο κατάλογο φορέων που έχουν αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους στο Φεστιβάλ «ΑΝΩ» από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Με αρωγούς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, τον ΔΕΔΔΗΕ, το Ξενοδοχείο «Ερμής», την Blue Star Ferries, την Astra Airlines, τη Sky Express, αλλά και με την εξίσου πολύτιμη συμβολή των χορηγών επικοινωνίας του, το Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» μπορεί δικαιολογημένα να αισιοδοξεί για την επίτευξη των στόχων που εξ’ αρχής έθεσε: την ευρύτερη αναγνώρισή του από τους φίλους του εκκλησιαστικού οργάνου εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, και συγχρόνως, την ανάδειξη και αναζωογόνηση του μεσαιωνικού οικισμού της Άνω Σύρου.

Προσεχής εκδήλωση:  
Συναυλία «Εν χορδαίς και οργάνω» με έργα για εκκλησιαστικό όργανο και κουαρτέτο εγχόρδων, Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 8:00 μ.μ., Καθεδρικός Ναός Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27