search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Σοκάρει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με τον εθισμό του στο αλκοόλ: «Έτρεχα στη Συγγρού γυμνός» (Photo)

14.06.2018 12:47
Επική ανατροπή της Τότεναμ, σοκ στο τελευταίο λεπτό για Άγιαξ - Media

 

Με αφορμή το νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Υποκρίνεσαι» ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Downtown” , κάνοντας αποκαλύψεις για γεγονότα που μέχρι πρότινος κανείς δε γνώριζε.

Ο λόγος για τον Λούκας Γιώργα ο οποίος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση παραδέχεται ότι μετά τη νίκη του στο X Factor έχασε τον εαυτό του. Μέσα σε αυτό το διάστημα εθίστηκε από το ποτό το ποίο -όπως τονίζει- δεν έπινε για απόλαυση, αλλά για να ξεφύγει από τον πόνο του… Το ποτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές φορές να μην ελέγχει τον εαυτό του, τις πράξεις του και τις αντιδράσεις του. Όπως λέει συγκεκριμένα, μια νύχτα άρχισε να τρέχει γυμνός στους δρόμους, ενώ μια άλλη φορά ξύπνησε σε ένα παγκάκι χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί…

«Όλα ξεκίνησαν με τη νίκη μου στο X – Factor. Κάπου εκεί διχάστηκα, έχασα το κέντρο μου, στράφηκα εναντίον μου. Για τα επόμενα πέντε χρόνια νόμιζα ότι είχα τον έλεγχο και τελικά δεν τον είχα πουθενά. Εκείνη την περίοδο το αλκοόλ είχε γίνει καθημερινότητα και οι ποσότητες ήταν στην υπερβολή τους. Όταν σταματούσα να πίνω δεν σταματούσα. Από τα 22 μου μέχρι τα 28 ήταν μία τρέλα. Ποτέ δεν έπινα για να απολαύσω το ποτό. Με το που άρχιζα, έπινα σφηνάκια με υποβρύχια για να μεθύσω. Σκοπός ήταν η μέθη. Δεν ήταν ότι έπινα το ποτό για την απόλαυση. Έπινα για να χαθώ, να φτιαχτώ. Είχα πόνο. Πολύ πόνο, που το ποτό τον κάλυπτε. Κάτι που δεν ίσχυε βέβαια.

Ένα πρωινό είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα: «Τι κάνεις; Πώς έχεις καταντήσει έτσι, πού έχεις φτάσει»; Ήταν μια στιγμή που κατάλαβα ότι από εκεί και πέρα ακολουθούσε η άβυσσος. Και εκεί ζήτησα βοήθεια. Έβγαινα στον δρόμο και έτρεχα μέσα στον πανικό, έτσι ώστε αν κατέρρεα να βρεθεί ένας άνθρωπος να με δει και να με βοηθήσει.

Μου έχει συμβεί να τρέχω στη Συγγρού γυμνός φορώντας μόνο ένα μποξεράκι, επιζητώντας κάποιος να με βρει να με σώσει. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή. Ένιωθα ότι πέθαινα, ότι φεύγω, ότι τελειώνει η ζωή μου. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε παγκάκι και δεν ήξερα τι είχα κάνει το προηγούμενο βράδυ και πώς είχα βρεθεί εκεί.Είχε τύχει ένα βράδυ να φτάσω να πιω 60 υποβρύχια. Δεν σταματούσα» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53