search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Δεν λέω «όχι» στη συμφωνία, δεν είμαι τυχοδιώκτης

14.06.2018 14:49
Βενιζέλος: Θεσμικός Τιραμόλα αυτή η κυβέρνηση - Media
 
Δεν είναι αρνητικός στην υπερψήφιση της Συμφωνίας για το Μακεδονικό, όπως δήλωσε σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας όμως διορθώσεις επί του τελικού κειμένου.
 
Όταν ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η τελική του στάση στην περίπτωση που η συμφωνία για το ονοματολογικό τεθεί προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή, απάντησε πως «δεν λέω όχι στην ψήφιση της συμφωνίας εάν και όταν έρθει η κύρωση της Βουλής, αυτό που λέω είναι ότι μέχρι την υπογραφή της την Κυριακή θα πρέπει να διορθωθούν κομμάτια της» και προειδοποίησε: «Εάν αυτό δεν γίνει τότε είναι αμετάκλητα τα λάθη που υπάρχουν και αδύνατο να διορθωθούν».
 
«Εγώ δεν είμαι τυχοδιώκτης, ούτε μπορώ να πω από τώρα όχι σε μία συμφωνία όταν θα έρθει για κύρωση στη Βουλή» ξεκαθάρισε φωτογραφίζοντας την Φώφη Γεννηματά και τους αντιρρησίες του ΚΙΝΑΛ.
 
«Θα πρέπει να σταθμίσω τότε το γενικό εθνικό συμφέρον» είπε και εξήγησε: «Τι ζημία μπορεί να πάθει η Ελλάδα αν όλοι μιλούν θετικά για τη συμφωνία και εμείς πάμε να ανατρέψουμε μια πραγματικότητα. Θα πρέπει να δούμε τότε το διεθνές περιβάλλον και την ζημιά που μπορεί να υποστεί η χώρα εάν βρεθεί μόνη της».
 
Πηγή: tvxs.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10