12/12/2018 01:52:10

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Folli Follie και της ελεγκτικής ΕY

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Folli Follie και της ελεγκτικής ΕY - Media
 
Υπεγράφη και τυπικά την Τετάρτη η σύμβαση μεταξύ Folli Follie και Εrnst & Young για την έναρξη του ελέγχου των οικονομικών αποτελεσμάτων της εισηγμένης στο πλαίσιο των ενεργειών που ζητήθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
 
«Αποφασίσαμε σε συνεργασία με τις εποπτικές αρχές την ανάθεση σε νέα ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία τον οικονομικό έλεγχο όλων των θυγατρικών. Η προετοιμασία ενός τόσο πολύπλοκου ελεγκτικού έργου απαιτεί για την ολοκλήρωση της ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Οι διαβουλεύσεις με την ελεγκτική εταιρεία όσον αφορά τις προϋποθέσεις και την διαδικασία υπογραφής της αρχικής σύμβασης ολοκληρώθηκαν», ανέφερε η διοίκηση της Folli Follie στις 8 Ιουνίου.
 
Άλλωστε, η υπογραφή της σύμβασης για την διενέργεια των στοχευμένων ελεγκτικών διαδικασιών είχε ως προϋπόθεση την προηγούμενη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Επιτροπής Ελέγχου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου.
 
Πηγή: economy365.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.