search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:58
MENU CLOSE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Και του χρόνου με εκπομπή μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

14.06.2018 16:54
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Και του χρόνου με εκπομπή μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; - Media

 

Για τα τηλεοπτικά της σχέδια και όχι μόνο μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star και απάντησε στο ενδεχόμενο να είναι σε εκπομπή με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ακόμα είναι σε εξέλιξη μια εκπομπή που έχουμε ακόμα μπροστά μας έναν μήνα. Θεωρητικά, μετά το τέλος της εκπομπής θα δεχθώ πρόταση. Θα ήθελα να είναι ψυχαγωγικό και θα ήθελα να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν και να μην είναι κάτι ξένο. Αν έρθει μια πρόταση που θα ταιριάζει και σε μένα και στον Κωνσταντίνο και θα μας εμπνέει, καλώς να μας έρθει. Δεν θα είμαστε με το ζόρι στην τηλεόραση» ανέφερε σχετικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι Survivor που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να μην εκφράσει την άποψή της.

Η ίδια εξήγησε ότι ο νέος δεν πηγαίνει τόσο καλα όσο ο πρώτος λόγω των παικτών. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Tο περσινό είχε πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες σε σχέση με το φετινό. Από το πρώτο επεισόδιο είχες να δεις έναν Κινέζο, τον Ορέστη Τσανγκ, έναν “φουσκωτό”, τον αγαπημένο μου, έναν μάνατζερ ράγκμπι.. Φέτος είναι όλοι γυμνασμένοι, πολύ αθλητικά κορμιά και μπήκαν όλοι υποψιασμένοι».

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56