search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:10
MENU CLOSE

Απίστευτη πρόκληση στη Βουλή: Ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης κάλεσε σε πραξικόπημα! (Video)

15.06.2018 08:23
Ξανά στη Χρυσή Αυγή ο Μπαρμπαρούσης που είχε καλέσει σε πραξικόπημα  - Media

 

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστή, για άλλη μία φορά, έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της και να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο».

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε – όπως είναι φυσιολογικό – την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνονται από τα έδρανα.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας προκλητικά σε όσους αντέδρασαν:«Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Απεβλήθη η Χρυσή Αυγή από τη διαδικασία

Την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή λίγο αργότερα, μετά από πρόταση του προέδρου Νίκου Βούτση.

 

Η απάντηση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:10