search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Καμμένος: Να ασκηθεί ποινική δίωξη στην Χρυσή Αυγή για εσχάτη προδοσία

15.06.2018 10:09
Καμμένος: Να ασκηθεί ποινική δίωξη στην Χρυσή Αυγή για εσχάτη προδοσία - Media

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στα όσα αδιανόητα ακούστηκαν από βουλευτή της Χρυσής Αυγής περί πραξικοπήματος.

«Διαβεβαιώνω τον ελληνικό λαό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι απόλυτα δημοκρατικές, υπερασπίζονται το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία και κανείς δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους εκκλήσεις, όπως αυτές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση», υπογράμμισε το μεσημέρι στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας και υπενθυμίζοντας ότι ανάλογες εκκλήσεις στο παρελθόν οδήγησαν σε απώλεια εθνικού εδάφους.
 
Ο κ. Καμμένος, επισήμανε ότι «υπήρξε εκ μέρους του Κ. Μπαρμπαρούση παραβίαση του Ποινικού Κώδικα -συγκεκριμένα του άρθρου 134 για εσχάτη προδοσία και του άρθρου 135 για προπαρασκευαστικές ενέργειες εσχάτης προδοσίας». Παράλληλα ο Υπουργός Άμυνας κάλεσε τη Δικαιοσύνη «για άμεση άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Κ. Μπαρμπαρούση και της Χρυσής Αυγής και τη Βουλή να προβεί σε άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας, προκειμένου η Δικαιοσύνη να εφαρμόσει τους νόμους».
 
Υπογράμμισε τέλος, ότι δεν μπορεί «να αφήνεται σκιά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και να καλούνται αυτές να καταλύσουν το πολίτευμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39