search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:29
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Ο φασιστικός εσμός έχει αποθρασυνθεί με αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη (Video)

15.06.2018 10:42
Τζανακόπουλος: Ο φασιστικός εσμός έχει αποθρασυνθεί με αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη (Video) - Media

 

«Είναι πλέον φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει με τη στάση της το κουτί της Πανδώρας. Έχει απελευθερώσει τα πιο αντιδραστικά αντανακλαστικά ακραίων κύκλων και έχει νομιμοποιήσει το τέρας του εθνικισμού» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή τη νέα φασιστική πρόκληση των χρυσαυγιτών εντός της Βουλής.

«Ακραίες ιδεολογίες, που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές, βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν, χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κ. Μητσοτάκη και ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. Πριν από λίγη ώρα ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης, από το ιερό βήμα της Βουλής των Ελλήνων, κάλεσε τον ελληνικό στρατό σε πραξικόπημα. Είναι η πρώτη φορά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, που τέτοια πράγματα ακούγονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο.Η ευθύνη για το γεγονός ότι ο φασιστικός και εθνικιστικός εσμός έχει πλήρως αποθρασυνθεί και καλεί ευθέως σε κατάλυση της Δημοκρατίας βαραίνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη» σημειώνει ο Δ. Τζανακόπουλος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:28