search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Παφίλης στη Χρυσή Αυγή: Ο λαός θα σας τσακίσει! (Video)

15.06.2018 11:00
Παφίλης στη Χρυσή Αυγή: Ο λαός θα σας τσακίσει! (Video) - Media

 

Στην απαράδεκτη έκκληση του Χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση για πραξικόπημα τοποθετήθηκε στη Βουλή ο Θανάσης Παφίλης. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τόνισε πως είναι αυτονόητη η καταδίκη, ενώ θύμισε τη λαϊκή παροιμία «Από στόματος κοράκου, κρα θα ακούσεις», επισημαίνοντας βέβαια ότι «στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλλουμε και τα κοράκια»!

«Η πολιτική τους προέλευση είναι γνωστή. Ποιοι μιλούν για πατρίδα, οι συνεργάτες των Γερμανών, οι πρόγονοί τους; Τα τάγματα ασφαλείας; Το σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν δόξα και τιμή στους χίτες και στους ταγματασφαλίτες. Από αυτούς προέρχονται», ανέφερε. 

Παράλληλα, όμως έθεσε το θέμα της δίκης της Χρυσής Αυγής που καθυστερεί σημαντικά και της καταδίκης του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλου, επειδή τους αποκάλεσε ναζιστές. «Η καταδίκη πρέπει να συνοδεύεται από πράξεις», συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο λαός τους τσάκισε και θα τους ξαναστείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Τη στάση της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε  στην τοποθέτηση του και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας πως «δεν φτάνει μόνο ή απλά να καταδικάζουμε τη στάση των ναζί χρυσαυγιτών, όποτε κάνουν μια ακραία φασιστική προπαγάνδα μέσα στη Βουλή ή έξω απ’ αυτή ή να παίρνουμε απλά τα μέτρα, με βάση τη διαδικασία και τη λειτουργία του κοινοβουλίου, αποκλεισμού τους μια – δυο μέρες. 

Όταν μιλάμε για δολοφόνους, για μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα: και για την ηγεσία της και για τους βουλευτές της και για τους εκάστοτε πληρωμένους μπράβους που χρησιμοποιεί ως μέλη της για να δολοφονούν αθώους συμπολίτες μας. Ο ελληνικός λαός γι’ αυτό πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, το λαϊκό κίνημα το ίδιο να τους τσακίσει οριστικά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14