21/07/2019 15:17:50

Νεογέννητα σιαμαία, μοιράζονται καρδιά και συκώτι – Οι γιατροί δεν μπορούν να τα διαχωρίσουν γιατί θα πεθάνουν (Photos)

Νεογέννητα σιαμαία, μοιράζονται καρδιά και συκώτι – Οι γιατροί δεν μπορούν να τα διαχωρίσουν γιατί θα πεθάνουν (Photos) - Media

 

Η 27χρονη Τζένιφερ Πάμελα Μαρτίνεζ από την Ονδούρα δεν είχε ακούσει ποτέ στη ζωή της για αυτή την κατάσταση των σιαμαίων. Μέχρι που η ίδια γέννησε ενωμένα δίδυμα που μοιράζονται την ίδια καρδιά και το ίδιο συκώτι. Τη μικρή Μαρία Χοσε και Μαρία Φερνάντεζ.

ΟΙ γιατροί είπαν στην Τζένιφερ ότι όχι μόνο αδυνατούν να διαχωρίσουν τα σιαμαία, αλλά και πως οποιαδήποτε επέμβαση διαχωρισμού θα είχε σαν αποτέλεσμα το ένα από τα δυο παιδάκια να πεθάνει. Τώρα η μητέρα ζητάει απεγνωσμένα μια δεύτερη άποψη από άλλους γιατρούς.

Πάντως μέχρι στιγμής τα νεογέννητα σιαμαία παραμένουν σε ειδική θερμοκοιτίδα στο μαιευτήριο και υποστηρίζονται με οξυγόνο και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Εσκουέλα τα κρατάνε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.