search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Το νέο ριάλιτι του Alpha θα γυριστεί στο κτήμα του… Κοντομηνά

15.06.2018 12:48
Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στην κρίση  - Media

 

Ο Alpha επιστρέφει μετά από καιρό στα reality αποκτώντας τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα ενός υπερεπιτυχημένου concept που δεν έχει ξαναπροβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Το «Bake Off Greece» θα είναι η ελληνική μεταφορά της βρετανικής παραγωγής που φέρει τη σφραγίδα του BBC και προκαλεί νέους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες να διαγωνιστούν στο ποιος είναι ο καλύτερος.

H μία από τις σημαντικές διαφορές είναι ότι το παιχνίδι αν και reality επικεντρώνεται στις ικανότητες των παικτών στη ζαχαροπλαστική γι’ αυτό και δεν θα έχει εγκλεισμό τους σε σπίτι.

Αυτό αναγκάζει την ελληνική παραγωγή να ψάξει έναν χώρο που να καλύπτει τις ανάγκες αυτού του σχεδιασμού και φαίνεται πως δε θα επιλέξει κάποιο από τα γνωστά studios…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, ο χώρος που θα γυρίζεται το νέο reality θα ανήκει στον ίδιο τον πρόεδρο του καναλιού, τον Δημήτρη Κοντομηνά. Μιλάμε για το πασίγνωστο κτήμα του στην Βαρυμπόμπη, το οποίο είχε στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί για glamour φωτογράφιση πρώην παρουσιάστριας του σταθμού.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου και αναμένεται να στηθεί στο κτήμα μία τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν «κλεισμένη» για τη θέση της παρουσιάστριας θεωρείται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία θα επιστρέψει μόνο γι’ αυτήν την εκπομπή στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:51