13/12/2019 17:57:19

Τρέχει και δεν φτάνει ο Μπαρμπαρούσης: Ανακαλώ τις δηλώσεις μου...

Τρέχει και δεν φτάνει ο Μπαρμπαρούσης: Ανακαλώ τις δηλώσεις μου... - Media

 

Τρέχει και δε φτάνει ο άρτι διαγραφείς βουλευτής της Χ.Α. Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος νωρίτερα από το βήμα της Βουλής κάλεσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα.

Μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο, της Χ.Α. και την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του που διέταξε ο Άρειος Πάγος ο Μπαρμπαρούσης έκανε... αναστροφή και ανακάλεσε τις εμπρηστικές δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ανέφερε ότι «οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου - τις οποίες ανακαλώ - επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν την Συνταγματική Νομιμότητα».

Προσέθεσε δε ότι οι δηλώσεις του «δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι «ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠ.ΕΘ.Α. Π. Καμμένου, ότι με μία ατυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα! Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.