search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Παραληρεί η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Κουράστηκα να είμαι ταπεινή – Δεν θα απολογηθώ που είμαι πλούσια και όμορφη

15.06.2018 15:48
To Google Street View μέσα από τα μάτια ενός σκύλου (Photos/Video) - Media

 

Ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τη φήμη της, τα χρήματα της και την ομορφιά της ξεκαθάρισε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε συνέντευξή της για τη Daily Mirror.

Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε στην Ουαλία από μια οικογένεια της εργατικής τάξης και κατάφερε να αποκτήσει μια περιουσία ύψους 230 εκατ. ευρώ και απέκτησε δύο παιδιά με τον ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας, τον 17χρονο Ντίλαν και την 15χρονη Κάρις.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα. Συγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια. Τέλος οι συγνώμες. Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:48