search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Αρχίζει «πόλεμο» ο Τσίπρας: Βίντεο που αποκαλεί «πατριδοκάπηλο» τον Μητσοτάκη (Video)

15.06.2018 16:09
Συνάντηση Τσίπρα με κατοίκους από Μάτι και Νέο Βουτζά (Video) - Media
 
Σε κίνηση «πολέμου» κατά της ΝΔ και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης.
 
Σε νέο βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας, υπάρχει η αναφορά που έκανε στη Βουλή στη πρόταση δυσπιστίας του προέδρου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την ως καλοδεχούμενη,αλλά και ο υπαινιγμός για αποκαλύψεις σε σχέση με την διαπραγμάτευση που έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ οι οποίες τότε κατά την κυβέρνηση, φέρεται να έδιναν στα Σκόπια περισσότερα από όσα έδωσε η σημερινή κυβέρνηση στη συμφωνία την οποία απορρίπτουν.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αποχαρακτηριστεί περίπου 30 έγγραφα του ΥΠΕΞ που αφορούν διαπραγματεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων για το ονοματολογικό. Κατά τις ίδιες πηγές, θα κατατεθούν στη Βουλή σήμερα ή αύριο από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως οπλοστάσιο της κυβέρνησης εναντίον στελεχών της ΝΔ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:24