search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση Ραγκούση σε Κυριάκο-Ντόρα: Εντελώς αποκρουστική κατάσταση

15.06.2018 16:24
Ραγκούσης: Επτά ερωτήματα για την εκτόξευση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Πάρο και Αντίπαρο - Media

 

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης έγραψε:

«”Δεν έχει προηγούμενο αυτή η κατάσταση με τα αδέλφια Μητσοτάκη”

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης ήταν καθηγητές πανεπιστημίου. Συμπτωματικά, κατά τη διάρκεια της ηγεσίας τους είχαν απέναντί τους «απλούς» δικηγόρους. Κωσταντίνο Καραμανλή, Ευάγγελο Αβέρωφ, Κωσταντίνο Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Εβερτ (οικονομολόγος), Κώστα Καραμανλή.
 
Παρόλα αυτά, ποτέ μα ποτέ δεν απευθύνθηκαν με έπαρση στους πολιτικούς τους αντιπάλους, επικαλούμενοι την ακαδημαϊκή τους ιδιότητα. Ποτέ μα ποτέ δεν επιχείρησαν να τους προσβάλλουν λέγοντας κάτι του τύπου “εσύ είσαι ένας απλός δικηγόρος, ενώ εγώ σπούδασα στην Αμερική ή είμαι καθηγητής πανεπιστημίου κλπ…”. Οι θέσεις τους ήταν πάντα πολιτικές.
 
Υπό αυτήν την έννοια, δεν έχει προηγούμενο αυτή η κατάσταση με τα αδέλφια Μητσοτάκη.
 
Τη μια ο ένας κομπορρημονώντας λέει: “εγώ σπούδασα στην Αμερική ενώ εσύ στο Πολυτεχνείο (απευθυνόμενος στον Τσίπρα)” και η άλλη την ώρα που πρέπει η χώρα σοβαρά κι υπεύθυνα να συζητήσει τη συμφωνία με τη FYROM ανοίγει θέμα για το πτυχίο του Κοτζιά. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια εντελώς αποκρουστική κατάσταση.
 
Στο σχολείο μου στο Χολαργό πάντως, κάτι τέτοιους τύπους και χαρακτήρες, όχι μόνο δεν τους κάναμε παρέα αλλά τους θεωρούσαμε πολύ κομπλεξικούς και ανόητους (βέβαια για να είμαι ειλικρινής … κάπως αλλιώς τους αποκαλούσαμε!)».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52