search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:30
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Κατσίκη στη ΝΔ: Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, δεν γινόμαστε Σαμαράς

15.06.2018 18:03
Σφοδρή επίθεση Κατσίκη στη ΝΔ: Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, δεν γινόμαστε Σαμαράς - Media

 

Με σφοδρή επίθεση στη ΝΔ -ακόμα και εκ… δεξιών- ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο κ. Κατσίκης είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ ότι «δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, δεν μιμούμαστε το Σαμαρά, να τον χαίρεστε. Και εύχομαι να ζω όταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποκαλύψει για ποιο λόγο αυτόν που αποκαλούσατε τότε προδότη εσείς και το μητσοτακέικο αποδεχθήκατε την επιστροφή του στη ΝΔ. Τι ακριβώς ζητάτε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να ρίξουμε την κυβέρνηση; Δεν θα την ρίξουμε».

Όταν δε η Σοφία Βούλτεψη από τα έδρανα της ΝΔ φώναξε ότι ο πατέρας του ήταν βουλευτής του κόμματος, ο κ. Κατσίκης υπενθύμισε πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ο πατέρας μου στήριζε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που την έριξε ο Σαμαράς και έρχεστε και μου λέτε ότι πρέπει να κάνουμε το ίδιο; Ντροπή σας. Δώσαμε όρκο στο Σύνταγμα να τηρούμε το Σύνταγμα και τους νόμους».

Παράλληλα, επιτέθηκε στη ΝΔ από τα… δεξιά, και αναφέρόμενος στις διαφωνίες εντός της κυβέρνησης για διάφορα θέματα σημείωσε με δηλητηριώδη τρόπο: «γιατί τόσες διαφωνίες που είχαμε μέχρι σήμερα δεν καταβάλλατε κάθε προσπάθεια να τις αποτρέψετε; Εμείς καταψηφίσαμε, εμείς στηλιτεύαμε κι εσείς στηρίζατε ως στυλοβάτες τα νομοσχέδια. Γιατί δεν θέτατε τότε μομφή ; Πρέπει να ακούσει ο ελληνικός λαός τι σόι δεξιοί είστε. Αυτοί που ψηφίσατε αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, ταυτότητα φύλου, σύμφωνο συμβίωσης, Καύση νεκρών και μουσουλμανικό τέμενος. Πρέπει να ξέρει ο λαός τι σόι δεξιοί είστε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:29