search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:36
MENU CLOSE

«Mίλησαν» οι κατσούνες στο Ηράκλειο: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν δημοτικό υπάλληλο επειδή τους έκανε παρατήρηση

16.06.2018 13:02
«Mίλησαν» οι κατσούνες στο Ηράκλειο: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν δημοτικό υπάλληλο επειδή τους έκανε παρατήρηση - Media

 

Με τις κατσούνες ξυλοφόρτωσαν 62χρονο δημοτικό υπάλληλο πατέρας και γιος στο Ηράκλειο επειδή τους έκανε παρατήρηση. 

Το θύμα διαπίστωσε ότι ο κτηνοτρόφος πατέρας χρησιμοποιούσε το νερό άρδευσης για να ποτίζει το χωράφι του στο χωριό Άνω Μούλια στην Αγία Βαρβάρα χωρίς να ενεργοποιήσει τον απαραίτητο υδρομετρητή και του επισήμανε πως πρέπει να τον θέσει σε λειτουργία. 

Όμως, ο κτηνοτρόφος άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα μαζί του και τελικά του επιτέθηκε μαζί με το γιο του, χτυπώντας τον ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μια μαγκούρα!

Ο άτυχος 62χρονος, ο οποίος πάσχει από μερική τύφλωση και αντιμετωπίζει καρδιαγγειακά προβλήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας.

Δυστυχώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και από εκεί διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δραστών που αναζητήθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα αλλά δεν εντοπίστηκαν.

Με πληροφορίες από cretalive. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:36