search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Κυβερνητικός αξιωματούχος για Δ. Καμμένο: Η διαπλοκή εξάντλησε τις εφεδρείες της

16.06.2018 19:35
Κυβερνητικός αξιωματούχος για Δ. Καμμένο: Η διαπλοκή εξάντλησε τις εφεδρείες της - Media

 

Η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από την εθνική αντιπροσωπεία, σχολιάζουν από την κυβέρνηση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πρόταση μομφής, ενώ δεν παραλείπουν να αφήσουν αιχμές περί της στάσης του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου ο οποίος υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ και διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, κυβερνητικός αξιωματούχος επισημαίνει τα εξής:

“Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας.

Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών.

Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23