search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:51
MENU CLOSE

«Σφαγή» Ζαχαριάδη – Φωκά: «Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη»- «Είσαι γυρολόγος, ανεπάγγελτος»

17.06.2018 07:21
«Σφαγή» Ζαχαριάδη - Φωκά: «Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη»- «Είσαι γυρολόγος, ανεπάγγελτος» - Media

 

Ακόμη μια σφοδρή αντιπαράθεση που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο, ξεφεύγοντας εντελώς από τα πολιτικά όρια, εξελίχθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ. 

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, και ο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.

Αφορμή για την αντιπαράθεση στάθηκε το Σκοπιανό, με τον κ. Ζαχαριάδη να προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει και τον κ. Φωκά να τον διακόπτει συνεχώς. 

Όταν ο κ. Ζαχαριάδης υπενθύμισε στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων το παραλήρημά του από εξέδρας οπαδών του ΠΑΟΚ κατά της Βουλής, σημειώνοντας: «Εδώ δεν είμαστε σε εξέδρα του ΠΑΟΚ», ο κ. Φωκάς εκνευρίστηκε και του είπε: «Μαθήματα από ανεπάγγελτους δε δέχομαι».

«Με ξέρεις; Βιολόγος είμαι!», απάντησε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Φωκά να ανταπαντά: «Γυρολόγος μήπως;».

«Δουλεύω από μικρό παιδί. Από σένα που έλεγες για το κοινοβούλιο που έλεγες να καεί να καεί… και σε πλήρωνε δε δέχομαι μαθήματα. Δε θα με ξαναπείς ανεπάγγελτο γιατί δε με ξέρεις. Εγώ δουλεύω σκληρά… Ακούς τι σου λέω;», ανέφερε πάλι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσείς φωνάζατε το ίδιο ακριβώς σύνθημα στο Σύνταγμα και γίνατε υπουργοί… Σπούδασες Αγγλία μέχρι τα 28 και ξέρεις. Θα μας πεις εσύ για τα Σκόπια;», απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

«Εσύ διορίστηκες από τον Λεβέντη και μιλάς; Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη, ντροπή σου!», είπε ο Κ. Ζαχαριάδης και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά είπε: «Εσείς κύριε Αυτιά έχετε την ευθύνη. Προβοκάρει και είναι ξεκάθαρο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:51