search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:47
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Άννας Κορακάκη για τη συμφωνία: Σαν Μακεδόνισσα λυπάμαι – Μη φωτογραφηθείτε δίπλα μου

17.06.2018 11:04
Η Άννα Κορακάκη έσβησε τούρτα με... κορωνοϊό! (Photos) - Media

 

Ξέσπασε κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό η Άννα Κορακάκη.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Ολυμπιονίκης έγραψε: «Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά», έγραψε η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής. «Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Ελληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε». 

»Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα…», καταλήγει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24