search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Στόχος ο Βόρειος Οδικός Άξονας να ολοκληρωθεί σε τέσσερα χρόνια

17.06.2018 11:07
Σπίρτζης: Στόχος ο Βόρειος Οδικός Άξονας να ολοκληρωθεί σε τέσσερα χρόνια - Media

 

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Υπουργός Υποδομών Χρίστος Σπίρτζης ο οποίος ενημερώνει τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης αλλά και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης σχετικά με τον σχεδιασμό υλοποίησης του διπλού έργου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Η ενημέρωση γίνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου και παρόντες είναι πολλοί δήμαρχοι, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και των δήμων.

Όπως επισήμανε ο κ. Σπίρτζης στη διάρκεια της ομιλίας του, το ένα από τα δύο έργα θα καλύψει την απόσταση Χανιά – Χερσόνησος το οποίο θα υλοποιηθεί με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση ενώ το δεύτερο, που θα ενώνει τη Χερσόνησο με τη Νεάπολη του Λασιθίου θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα που θα γίνουν με το σύστημα της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών εκτίμησε ότι ο σχετικός διαγωνισμός θα γίνει στα τέλη του φθινοπώρου ενώ το σχεδιαζόμενο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του αναπτυξιακού έργου θα φτάνει την τετραετία.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27