15/11/2019 00:58:45

Το e-pass «έσωσε» τον Μπαρμπαρούση - Πέταξε τις μπαταρίες από τα κινητά του

Το e-pass «έσωσε» τον Μπαρμπαρούση - Πέταξε τις μπαταρίες από τα κινητά του - Media

 

Το e-pass ήταν αυτό που «γλίτωσε» τον ραλίστα βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος, Κ. Μπαρμπαρούση, από τα χέρια των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει η aftodoikisi.gr, με το e-pass πέρασε από τα διόδια της γέφυρας και ξέφυγε με … 200, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κινηθούν με την υπηρεσιακή διαδικασία πιστοποίησης του κρατικού οχήματος στα διόδια και φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, το όνειδος του Κοινοβουλίου είχε γίνει καπνός.

Το τελευταίο στίγμα του ήταν πριν από την έξοδο προς το Αγρίνιο, όπου όπως εκτιμάται, έβγαλε τις μπαταρίες από τα κινητά τηλέφωνα για να αισθάνεται πιο … ασφαλής. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως έχει βρει έχει υποστηρικό δίκτυο απόκρυψης σε κάποιο σημείο του ορεινού όγκου της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά η ερευνητική πίεση που ασκείται θεωρείται πως θα τον αναγκάσει να ξεπορτίσει από το λαγούμι του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.