search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:29
MENU CLOSE

Γιάννης Λοβέρδος: Δεν ξέρω αν ντρέπεται για αυτό που κάνει η Μαρία Μπακοδήμου (Video)

17.06.2018 13:11
Γιάννης Λοβέρδος: Δεν ξέρω αν ντρέπεται για αυτό που κάνει η Μαρία Μπακοδήμου (Video) - Media

 

Tα τηλεοπτικά πρόσωπα με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του Epsilontv ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος. 

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι πια το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η Φαίη Σκορδά είναι καλή παρουσιάστρια αλλά της λείπει μια ισχυρή ανδρική παρουσία από δίπλα της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπορεί να κάνει ούτε τις «ελαφριές» εκπομπές. Δεν θα ήθελα να κάνω παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είναι καλός παρουσιαστής. Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί και να μην τα καταφέρει. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι καλή σε αυτό που κάνει, δεν ξέρω αν ντρέπεται κιόλας γι’ αυτό που κάνει. Είναι κάποια νέα παιδιά τα οποία είναι αμόρφωτα, αγράμματα, άσχετα και δεν ξέρουν τι να πούνε και ταυτόχρονα δεν είναι ούτε καν πολύ σέξι», είπε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:29