search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή τα δημοσιεύματα περί επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου

17.06.2018 18:51
Αρχαιοκάπηλοι στην Ανάβυσσο - Δύο συλλήψεις  - Media

 

«Επιτομή των καταφανώς ψευδών και χυδαία κατασκευασμένων ειδήσεων», χαρακτηρίζει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, όσα δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες περί υποτιθέμενης επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου αργά χθες το βράδυ στην περιοχή του Συντάγματος.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του ο Χάρης Κονιδάρης δήλωσε: «Όσα κατάπτυστα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και δημοσιεύονται σε ορισμένες ιστοσελίδες χωρίς τον παραμικρό κόπο διασταύρωσης των “πληροφοριών”, περί υποτιθέμενης επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου αργά χθες το βράδυ στην περιοχή του Συντάγματος, αποτελούν την επιτομή των καταφανώς ψευδών και χυδαία κατασκευασμένων ειδήσεων. Ας γνωρίζουν απλώς οι εμπνευστές και εργολάβοι των δύσοσμων αυτών κατασκευών, που εξυπηρετούν σκοπιμότητες προφανείς σε όλους, ότι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39