search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Ματιές στις εκλογές…

02.10.2009 12:33

Αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι

Ήρα Βαλσαμάκη – Ράλλη

Yποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθήνας, πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου του Δήμου Αθηναίων, έχει διατελέσει με επιτυχία αντιδήμαρχος σε πολλούς τομείς στον Δήμο Αθηναίων. Είναι εκλεγμένη από το 1991 όταν είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Τρίτση. Έχει υπηρετήσει στη δημόσια εκπαίδευση και μέχρι το 1991 είχε διατελέσει στέλεχος του συνδικαλιστικού κινήματος των εκπαιδευτικών. Την περασμένη Τρίτη μίλησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Προκόπης Παυλόπουλος, οι οποίοι μίλησαν για την υποψηφιότητά της με θερμά λόγια. Σήμερα είναι επίσης αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αντώνης Τρίτσης.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Από τη νέα γενιά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, γεννημένος το 1975. Με την πολιτική ασχολήθηκε για πρώτη φορά αγωνιζόμενος για τη δημόσια εκπαίδευση, μέσα από τους κόλπους του μαθητικού κινήματος των αρχών της δεκαετίας του ’90. Γιατρός στο επάγγελμα, έχει διατελέσει ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του Κ. Στεφανή όταν ήταν υπουργός Yγείας. Από το 2000 έως το 2005 ήταν μέλος του Κ.Σ της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Από το 2002 είναι νομαρχιακός σύμβουλος Αρκαδίας καθώς και μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ. Επίσης είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ από το 2008.

Σπύρος Βούγιας

Άνθρωπος της Θεσσαλονίκης, έχει ασχοληθεί περισσότερο από πολλούς με την πόλη και την αναβάθμισή της, υποψήφιος δήμαρχος, χρόνια δημοτικός σύμβουλος, καθηγητής στο Αριστοτέλειο, έχει διατελέσει εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, υφυπουργός Μεταφορών. Είναι και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Θόδωρος Γεωργάκης

Yποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα. Πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης, με μεγάλη εμπειρία από τη δεκαεξάχρονη πορεία του στην αυτοδιοίκηση αλλά και ως πρόεδρος του ΟΠΣΑ (Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης). Στις παρεμβάσεις του κατά τις επισκέψεις του στα χωριά της Λευκάδας παρουσιάζει τον κεντρικό άξονα της πολιτικής του, που μετουσιώνει το τρίπτυχο Πόλη – Πολίτης – Πρόβλημα, ακούγοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα των συμπολιτών του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δίνοντας και την υπόσχεση, αλλά και την προσωπική του δέσμευση για αγώνα, έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξη προς επίλυση των προβλημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:27