24/06/2019 02:34:08

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να μείνει σύντομα έγκυος

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να μείνει σύντομα έγκυος - Media

 

Πριν λίγο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία που ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν είναι αλήθεια και μάλιστα η Δούκισσα του Sussex θα καθυστερήσει να μείνει έγκυος.

Ο λόγος είναι ένα ταξίδι που πρόκειται να πραγματοποιήσει το νιόπαντρο ζευγάρι στο άμεσο μέλλον. Πρόκειται για μια επίσκεψη στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι και την Tonga που περιλαμβάνεται στην πρώτη τους περιοδεία ως παντρεμένο ζευγάρι και η οποία ανακοινώθηκε από το παλάτι.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Ιατρικής Βοήθειας για τους Ταξιδιώτες, τόσο τα Φίτζι όσο και τη Tonga έχουν ταξιδιωτική οδηγία εμβολιασμού εξαιτίας της έξαρσης του ιού Ζίκα που μεταφέρεται μέσω των κουνουπιών.

Στην εν λόγω οδηγία επισημαίνεται πως οι έγκυες γυναίκες δεν θα πρέπει να πραγματοποιούν ταξίδια στις περιοχές αυτές γιατί παρά το γεγονός ότι ο Ζίκα δεν απειλεί τη ζωή των ανθρώπων, μπορεί, ωστόσο, να προκαλέσει προβλήματα στο έμβρυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Καθώς ο Harry και η Δούκισσα του Sussex θα ταξιδέψουν στις χώρες αυτές μέσα στο φθινόπωρο, οι ειδικοί πιθανολογούν πως τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιοδείας, δεν θα υπάρξει εγκυμοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.