search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Στέλεχος της ΝΔ καλεί σε πογκρόμ κατά των Αριστερών και εμφύλιο πόλεμο, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

18.06.2018 13:32
ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη - Media

 

Να αποπέμψει άμεσα από τη Νέα Δημοκρατία το στέλεχος της, Χρήστο Πριονίδη, δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου, και να πάρει έμπρακτα αποστάσεις από τον φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο, καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «φασιστικές» δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου και τοπικού στελέχους της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, την περασμένη Παρασκευή, κάλεσε σε πογκρόμ εναντίον των αριστερών, για σπάσιμο των μαγαζιών και των αμαξιών τους και απείλησε με “εμφύλιο πόλεμο”, σε ένα κρεσέντο ακροδεξιού και ομοφοβικού λόγου».

«Ο εθνικιστικός κατήφορος και το εμπόριο πατριωτισμού της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, το οποίο τροφοδοτεί τις χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής, λαμβάνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις, αφού εξαπλώνεται και στο στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Εκτός από τις νομικές συνέπειες που επισείουν τέτοιες φασιστικές δηλώσεις, η χυδαιότητα του στελέχους της ΝΔ προσβάλλει ευθέως όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και πρέπει να καταδικαστεί από όλα τα κόμματα. Το ακραίο αυτό παραλήρημα βαραίνει πλήρως την ηγεσία της ΝΔ. Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποπέμψει άμεσα το στέλεχός του, με το οποίο μάλιστα περιχαρής φωτογραφιζόταν, και να πάρει έμπρακτα αποστάσεις από τον φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39