search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Εν ενεργεία αντεισαγγελέας εφετών ανεβάζει υβριστικές αναρτήσεις κατά Τσίπρα-Παυλόπουλου – Πειθαρχική και ποινική διερεύνησή του (Photos)

18.06.2018 15:47
Κοντονής για δίκη Χρυσής Αυγής: Ο νέος Ποινικός Κώδικας στερεί από τους δικαστές ένα βασικό όπλο για τις ποινές που θα επιβάλουν - Media
 
Πειθαρχική έρευνα διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προκειμένου να ελεγχθεί αν έχουν διαπραχθεί πειθαρχικά αδικήματα από εν ενεργεία αντεισαγγελέα εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή.
 
Η έρευνα παραγγέλθηκε απο τον υπουργό Δικαιοσύνης προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, μετά από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, ενώ όπως μετέδοσε η δημόσια τηλεόραση, διατάχθηκε και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Documento, o υπό έρευνα αντεισαγγελέας με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνει λόγο για “κομμούνια” από τα οποία “καταστράφηκε η χώρα” και πρέπει “να φύγουν”, ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του Πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί “εθνικό μειοδότη”.

Δεν διστάζει μάλιστα να κοινοποιήσει μια δημοσίευση που απεικονίζει τον πρωθυπουργό να κάνει μια αισχρή χειρονομία απαντώντας έτσι δήθεν στο αίτημα του ελληνικού λαού για το όνομα της ΠΓΔΜ.

Πηγή: Καθημερινή/Documento

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32