search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν: Διηγείται το παρελθόν και το μέλλον των Τούρκων

19.06.2018 06:26
Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν: Διηγείται το παρελθόν και το μέλλον των Τούρκων - Media

 

Το νέο προεκλογικό σποτ – υπερπαραγωγή του προέδρου της Τουρκίας δόθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στη δημοσιότητα, με τον τούρκο πρόεδρο να παίρνει το ρόλο του… αφηγητή. 

«Έι Τουρκία. Είσαι στην αρχή του δρόμου του ατελείωτου. Εσύ ο Άλπ Αρσλάν που άνοιξε τους δρόμους της Ανατολίας, είσαι ο Μελίκ Σαχ που ανύψωσε τους προγόνους σου. Το όνειρο που βλέπεις είναι για καλό. Είσαι το πλατάνι που τρύπησε το στήθος του Οσμάν. Έι Τουρκία να ξέρεις το παρελθόν σου θα γίνει φως για το μέλλον. Όπως είπε ο Πορθητής, εκεί που φτάνει η θέλησή σου, να μην μπορούν να φτάνουν τα όνειρά σου. Όταν υψώνεις το ξίφος σου, η Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί το στρατό σου… Εσύ δεν είσαι αυτή που άλωσες εδάφη, αλλά άλωσες καρδιές. Τώρα δώσε το χέρι σου να ξεκινήσει η πιο δυνατή περίοδος. Για να ανανεωθούμε, να τρέξουμε γρήγορα, να ανυψωθούμε. Για σταθερότητα και μέλλον. Να αφήσουμε πίσω τους καυγάδες, τη μοιρολατρεία, για ενότητα και ευημερία. Η εποχή της Τουρκίας, η ώρα της Τουρκίας»

Λέει ο Ερντογάν με τον μυθικό σμαραγδένιο φοίνικα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο βίντεο. Μέσα στο σποτ παρουσιάζεται η ιστορία των Τούρκων από τη μάχη του Ματζικέρτ, τον Μωάμεθ τον Πορθητή μέχρι τον Κεμάλ με κατάληξη στον ίδιο τον… Ερντογάν, που ακούγεται σε όλο το σποτ να διηγείται την ιστορία του τουρκικού έθνους. 

Στο τέλος ο Ερντογάν υψώνει το δάκτυλο με το σμαραγδένιο φοίνικα πλάι του, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι αποτελεί τη συνέχεια το ένδοξου τουρκικού παρελθόντος, το παρόν και το μέλλον της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32