search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Tραγωδία: 4χρονο κοριτσάκι έπεσε σε βόθρο 

19.06.2018 07:22
Τραγωδία με ένα νεκρό από τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου - Media

 

Θρήνος στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Θήβας, όπου κοριτσάκι έπεσε σε βόρθο και πέθανε. Το άτυχο παιδί το αναζητούσαν οι δικοί του από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτήν την κατάληξη.

Μέσα στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας, που βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο της Θήβας, υπάρχει ένας βόθρος σε περιφραγμένο χώρο.

Άγνωστο πως, το κοριτσάκι το οποίο είναι Ιρακινής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα στη δεξαμενή με τα λύματα νεκρό. Γύρω στις 11:00′ το βράδυ ενημερώθηκε η Π.Υ. Θήβας, που έσπευσε στο σημείο και ταυτόχρονα κλήθηκε και ειδικό όχημα για να τραβήξει τα λύματα.

Αργότερα από τη Λαμία ξεκίνησε και η 7η ΕΜΑΚ για να συνδράμει, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, αφού την ώρα που έφτανε στο κέντρο φιλοξενίας, είχαν καταφέρει να βγάλουν από το βόθρο το κοριτσάκι, το οποίο δυστυχώς ήταν νεκρό. Εκατοντάδες άτομα άρχισαν να φωνάζουν και να θρηνούν, ενώ υπήρξε και μεγάλη ένταση στο σημείο, επειδή οι πρόσφυγες αρνούνταν να παραδώσουν το άψυχο σώμα του παιδιού στο ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασε και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, σύμφωνα με το lamiareport, όπου μετά από αρκετή ώρα μεγάλης έντασης τα πράγματα ηρέμησαν, ενώ η σορός τελικά μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για να ακολουθήσει η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου αφού εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:25