search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:06
MENU CLOSE

Θα εξασφαλίσει σήμερα την πρόκριση η Ρωσία ή θα τη σταματήσει ο Σαλάχ;

19.06.2018 09:54
Θα εξασφαλίσει σήμερα την πρόκριση η Ρωσία ή θα τη σταματήσει ο Σαλάχ; - Media

 

Πολλά ειδικά στοιχήματα, «Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» από τον ΟΠΑΠ

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια του 8ου ομίλου. Προβάδισμα για τη νίκη έχει η Κολομβία, η οποία αντιμετωπίζει, στις 15:00, στο Σαράνσκ, την Ιαπωνία. Πιο αμφίρροπος είναι ο δεύτερος αγώνας, που θα διεξαχθεί στις 18:00, στη Μόσχα, ανάμεσα στην Πολωνία και τη Σενεγάλη.

Απόψε ξεκινάει και η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Στις 21:00, στην Αγία Πετρούπολη, θα αναμετρηθούν η Ρωσία και η Αίγυπτος σε ένα αγώνα που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Άνετη νίκη με 5-0 επί της Σαουδικής Αραβίας πέτυχε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ρωσία. Η Αίγυπτος έφτασε πολύ κοντά στην ισοπαλία στο ματς με την Ουρουγουάη, αλλά δέχτηκε το γκολ στο 89΄από τον Χιμένες κι έχασε με 1-0. Θα κερδίσει η Ρωσία και θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» ή θα μπει στη «μάχη» της πρόκρισης η Αίγυπτος;  

Το στοίχημα της ημέρας για τον Μοχάμεντ Σαλάχ

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα είναι για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος του αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν σημειωθεί γκολ και λήξει ισόπαλο με 0-0, το παιχνίδι Ρωσίας-Αιγύπτου, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Τι θα συμβεί πρώτο, το γκολ, η κίτρινη κάρτα ή θα λήξει το ημίχρονο;

Περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για να ποντάρουν στα τρία σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30